Webinar - Hur Svanenmärker man ett hus

Webinar - Hur Svanenmärker man ett hus?

Webinar: 10 december kl 11.00 - 11.40

Har ni funderingar på att Svanenmärka ert byggprojekt? Då är ni inte ensamma. Svanenmärkta byggnader har skjutit i höjden och idag finns det närmare 35 000 Svanenmärkta bostadsenheter, färdigbyggda och under konstruktion.

En Svanenmärkt byggnad är ett bevis på att man lever upp till tuffa miljö- och hälsokrav. Något som värderas högt idag. Svanens krav tas fram ur ett helhetsperspektiv så att byggnaden är energieffektiv och att byggprodukterna har granskats utifrån hälsa och miljö. En Svanenmärkt byggnad ger ett mervärde för den som vistas i byggnaden genom att skapa en hälsosam och trivsam inomhusmiljö. Svanen är en välkänd märkning med stor igenkänning och att arbeta med Svanen hjälper även till att stärka det egna varumärket. 

Vår diplomerade Svanensamordnare Josef Andersen kommer att guida er i hur en Svanenmärkning av en byggnad går till, samt ge lite tips och trix för hur man lyckas på vägen. Josef har arbetat med Svanen sedan 2016 och har stor erfarenhet av Svanencertifiering i alla olika skeden och i en bredd av uppdrag.  Du kan förvänta dig både nyttiga tips och ett och annat exempel på fallgropar.

Webinaret vänder sig både till er som just har börjat diskutera en Svanenmärkning och till er som är i startgropen för att sätta igång.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret, så skickas en bekräftelse till dig. ANMÄLAN

Webinaret är kostnadsfritt!

Dela