Miljökonsulter i Linköping och Uppsala

Vi söker erfarna Miljökonsulter i Linköping och Uppsala

Vi växer i Linköping och Uppsala
Bli en av våra nya kollegor när vi växer med nya kontor i Linköping och Uppsala! Du blir en del av vår satsning och får vara med från start.

Vem vi söker
Vi söker erfarna Miljökonsulter med bred bas som har en specialisering inom biologi och samhällsbyggnad. Du kommer att få arbeta som expert i olika typer av samhällsplaneringsprojekt (verksamheter, planer eller infrastrukturprojekt), samt olika typer av utredningar, exempelvis MKB. Även andra typer av uppdrag kan bli aktuella beroende på kompetens och erfarenhet, till exempel miljöbyggledning, kontrollprogram, miljöövervakning eller ekologiska utredningar (analyser, inventeringar, restaureringar).

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad specialistkunskap inom MKB, terrester ekologi och artkunskap. Vi vill att du har erfarenhet av projektledning/uppdragsledning samt minst fem års arbetserfarenhet inom området som konsult eller som handläggare inom stat och kommun.

Allmänna krav
Vi förutsätter att du har vilja och förmåga att driva projekt och att leda andra, att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med GIS.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 2019-06-30 där du beskriver dig själv i ett personligt brev tillsammans med ditt CV. Ange Linköping eller Uppsala i ansökan. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-39 72 40 eller Anna Dahlén, teamledare, på 0738-17 98 29 om du vill veta mer om tjänsten.

Dela