miljökonsult med entreprenörsskäl till Linköping

Miljökonsult med entreprenörssjäl till Linköping

EnviroPlanning har flyttat in i Cleantech Park i Linköping. Nu söker vi dig som vill vara med från start. Kanske är du en erfaren miljökonsult med entreprenörssjäl, som vill vara med och påverka och forma verksamheten i ett medarbetarägt och värderingsstyrt företag. Din framtida kollega Henrik finns redan på plats och tillsammans kommer ni att utveckla kontoret och välkomna fler konsulter.

Vem vi söker
Vi söker en erfaren Miljökonsult med bred bas som har en specialisering inom biologi, miljövetenskap eller samhällsbyggnad. Hos oss har du en naturlig expertroll i olika typer av projekt (verksamheter, planer eller infrastrukturprojekt) samt olika typer av utredningar. Uppdrag som kan bli aktuella beror på kompetens och erfarenhet, till exempel miljöbyggledning, kontrollprogram, miljöövervakning eller ekologiska utredningar (analyser, inventeringar, restaureringar). Här finns stor möjlighet att utveckla dig själv och företaget.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad specialistkunskap inom t.ex. MKB, terrester ekologi och artkunskap. Vi vill att du har erfarenhet av att se affärsmöjligheter och driva projekt samt har minst fem års arbetserfarenhet inom området som konsult eller som handläggare inom stat och kommun.

Allmänna krav
Vi värdesätter förmåga att bygga ett kundnätverk, att du är nyfiken på nya utmaningar, har drivkraft och känner stort engagemang för arbete i grupp. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med GIS.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 2019-11-17 där du beskriver dig själv i ett personligt brev tillsammans med ditt CV. Ange Linköping i ansökan. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-39 72 40 eller Anna Dahlén, teamledare, på 0738-17 98 29 om du vill veta mer om tjänsten.
 

Dela