Kemikaliespecialist sökes

Kemikaliespecialist sökes

Vi söker en kemikaliespecialist som har några års erfarenhet som konsult med försäljningsvana. För rätt person innebär tjänsten stora möjligheter att driva och leda egna uppdrag inom området Hållbar kemikalieanvändning. Du har minst en magisterexamen inom kemi, ekotoxikologi eller miljövetenskap med inriktning mot kemi. Vi värdesätter att du har arbetat med bedömning av innehållet i t.ex. kemiska produkter, kosmetika eller byggmaterial samt har god kunskap om REACH, CLP och produktrelaterad lagstiftning. Vi ser gärna att du har jobbat med att ställa miljökrav i offentlig upphandling, riskbedömt kemikalier och bedömt arbetsmiljörisker.

Arbetsuppgifter som kan bli aktuella är t ex:
- utredningar av kemikaliers miljöeffekter och förekomst i miljön
- bedömningar av innehåll i kemiska och kosmetiska produkter
- bedömning av kemikalieinnehåll i varor
- kommunikation i leverantörskedjor om kemiskt innehåll i varor
- bedömning av arbetsmiljörisker
- bygg och infrastruktur

Allmänna krav
Vi förutsätter att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp och att driva projekt framåt. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan där du beskriver dig själv i ett personligt brev samt CV. Vi intervjuar sökande löpande och ser därför gärna att du ansöker så fort som möjligt, dock senast 2022-02-13. Skicka din ansökan märkt med ”HKA2022 Kemikaliespecialist” till info@enviroplanning.se. Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-397240 om du vill veta mer om tjänsten.

Välkommen med Din ansökan!
 

Dela