God Jul! Rädda haven tillsammans med oss!

Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2017! Samtidigt som EnviroPlanning under året har startat en tillväxtresa har vi haft möjlighet att delta i många intressanta projekt där vi upplever att vi har gjort stor nytta för både miljön och människor samt våra kunder. Ett axplock presenteras lite längre ner.

Som Julgåva har EnviroPlanning valt att fokusera på haven. Istället för julgåvor till personal och kunder har vi startat en insamling för WWF Rädda Haven. Företaget och personalen skänker i år 14 000 SEK. Vi vill samtidigt bjuda in dig att delta i vår insamling som du hittar här.

Som ny VD för EnviroPlanning sedan april kan jag inte låta bli att imponeras av vårt engagemang och den kompetens och erfarenhet som våra experter besitter. Det har varit med stor glädje och tillförsikt inför framtiden som jag har fått möjligheten att, tillsammans med medarbetarna, ta fram en ny Vision och 5-årsplan, baserat på våra värderingar. Vi ser fram emot att få bygga vidare på vårt unika företag tillsammans med våra kunder!

2018 blir ett mycket spännande år. Vi hoppas att ni fortsatt vill vara med oss!

Tony Johansson
VD
 

Några projekt under året:

EnviroPlanning övervakar Marieholmsförbindelsen

EnviroPlanning är sakkunniga i Mark och Miljödomstolen under Västlänken förhandlingarna

EnviroPlanning sätter tvätt- och maskindiskmedel under luppen

Inventering av flodpärlmusslor

 

Dela