Fältbiologer sökers till team Biologisk Mångfald

Fältbiologer till vårt team Biologisk Mångfald

EnviroPlanning som arbetsplats kännetecknas av stort fokus på kundnytta, arbetsglädje, hög kompetens och utveckling. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Vi utvecklas genom att kontinuerligt utmana oss själva, både som individer och i grupp. För oss är det viktigt att jobba tillsammans, vara nyfikna och använda allas kompetenser och erfarenheter för att nå vår målsättning att alltid uppfattas som en engagerad och kompetent partner. Vi är idag ca 30 anställda och har kontor i Göteborg, Skövde och Linköping. 

Nu söker vi nya kollegor till vårt team Biologisk Mångfald. Du kommer att bli engagerad i olika typer av inventeringar utifrån din kompetens. Vi ser stor flexibilitet kring tjänsten, både avseende omfattning och din geografiska placering. Vi söker även dig som har möjlighet att ansluta till vårt team som underkonsult.

Dina arbetsuppgifter

Du medverkar i våra kunduppdrag för bland annat vindkraftsbolag, kommuner och statliga myndigheter. Beroende på din kompetensprofil kan följande arbetsuppgifter vara aktuella:
- Fågelinventeringar
- Fladdermusinventeringar
- Naturvärdesinventeringar
- Inventering av invasiva växtarter
- Elfiske

På EnviroPlanning finns många ledande experter inom biologisk mångfald som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Fältarbetet planeras tillsammans med uppdragsledare och vi är oftast två kollegor som utför inventeringarna tillsammans.

Vem vi söker 

• Du har troligen en kandidatexamen inom biologi, miljövetenskap eller motsvarande eller så har du utifrån ditt starka intresse för naturen skaffat dig specifik och relevant kunskap inom området
• Du har kompetens inom något eller flera av de olika områdena för naturvärdesinventering, fågel, fladdermöss och elfiske
• Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
• Du innehar B-körkort

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker dig som har hög flexibilitet, starkt driv och initiativförmåga, kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har ett naturligt engagemang för naturfrågor.

Start: Enligt överenskommelse 

Omfattning: Tjänsten är en timanställning under säsong. Du kan även ansluta till vårt team som underkonsult.

Placering: Flexibelt, vi har kunduppdrag i hela Sverige

Låter detta intressant för dig? 
Skicka in din ansökan så snart du har möjlighet då vi går igenom urvalet löpande. Du skickar in din ansökan till info@enviroplanning.se märkt med ”BM2023 Fältbiologer”. 
För mer information, vänligen kontakta Maria Hedlund, Vd; maria.hedlund@enviroplanning.se eller 070 244 98 75. 

Mer om EnviroPlanning 
Vi är ett kunskapsorienterat konsultföretag som erbjuder experttjänster med gedigen erfarenhet inom våra affärsområden Biologisk Mångfald, Förnybar Energi, Hållbart byggande, Miljösäkrad samhällsbyggnad, Hållbar kemikalieanvändning, Akvatisk biologi samt Infrastruktur & Ekologi. Vår vision är att samhällets utbyggnad skall styras av ekosystemets värden och människans hälsa.

EnviroPlanning – Ledande experter för en levande värld.  

Dela