EnviroPlanning söker Projektledare inom miljö/MKB

Vem vi söker
Vi söker en erfaren projektledare/uppdragsledare med bred bas som har en specialisering inom miljö. Du kommer att få arbeta med uppdragsledning för olika typer av samhällsplaneringsprojekt (verksamheter, planer eller infrastrukturprojekt), samt olika typer av utredningar, exempelvis MKB. Även andra typer av uppdrag kan bli aktuella beroende på kompetens och erfarenhet, till exempel miljöbyggledning, kontrollprogram, miljöövervakning eller ekologiska utredningar (analyser, inventeringar, restaureringar m.m.).

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och dokumenterad specialkunskap/erfarenhet inom MKB och svensk miljölagstiftning. Vi vill att du har erfarenhet av projektledning/uppdragsledning samt minst fem års arbetserfarenhet inom området som konsult eller som handläggare inom stat och kommun.

Allmänna krav
EnviroPlanning har sitt säte i Göteborg, men möjlighet till alternativ placeringsort finns. Vi förutsätter att du har vilja och förmåga att driva projekt och att leda andra, att du är nyfiken på nya arbetsuppgifter, flexibel och känner stort engagemang för arbete i grupp. Som konsult ska du vara en god kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du tar egna initiativ och säljer gärna dina egna och andras tjänster. Körkort är ett måste. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med GIS.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till info@enviroplanning.se snarast eller senast 2019-05-12 där du beskriver dig själv i ett personligt brev och skickar det tillsammans med ditt CV. På grund av många inkommande projekt intervjuar vi sökande löpande.  Du kan kontakta Tony Johansson, VD, på 0705-39 72 40 eller Anna Dahlén, teamledare, på 0738-17 98 29 om du vill veta mer om tjänsten.
Välkommen med Din ansökan!

Dela